Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in /home/tuijaore/public_html/extranet/inc/core/core_config.php on line 42

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in /home/tuijaore/public_html/extranet/inc/core/core_config.php on line 43

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in /home/tuijaore/public_html/extranet/inc/core/core_config.php on line 44

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; FormCreator has a deprecated constructor in /home/tuijaore/public_html/extranet/inc/core/core_formengine.php on line 32
Asiakaskokemuksia · Nerovisio

Tuija Orelma

Terapeutti, kriisityöntekijä, kouluttaja

Ota yhteyttä

terapia ja kriisikeskusteluapu yksilöille ja pareille
vuorovaikutus- ja hyvinvointikoulutus, esimiesvalmennus

Asiakaskokemuksia

KOULUTUKSET JA LUENNOT:

" Tuija Orelman luento voimavarakeskeisestä vuorovaikutuksesta oli inspiroiva ja ajatuksia herättävä. Ihmisten voimavarojen tunnistaminen ja vahvistaminen ovat erittäin tärkeitä ihan jokaiselle ja niitä tuodaan esille liian harvoin. Tämä luento oli hyvä muistutus niiden tärkeydestä ihmisen hyvinvoinnille. Teimme harjoituksia, jotka olivat voimaannuttavia ja itsetuntoa kohottavia. Niistä jäi hyvä mieli koko loppupäiväksi.
Tuija on luennoitsijana lämminhenkinen, läsnäoleva ja rauhallinen. Häntä on miellyttävä kuunnella. Luennosta jäi käteen tärkeää tietoa ja toimivia, monikäyttöisiä harjoituksia. Pidin kovasti luennon käytännönläheisyydestä ja avoimesta, sydämellisestä ilmapiiristä. Suuri kiitos. <3 "

- Mari Auvinen, Sosionomi AMK opis. Life Coach

 

" Tuija on innostava, kannustava, lämminhenkinen ja syvällinen. Hän ymmärtää ihmisten erilaisuuden ja kunkin ainutlaatuisten ja ominaisten kykyjen arvokkuuden. Tuijan kurssilla näkee itsensä ja mahdollisuutensa uudessa valossa. Positiivinen lataus ja vahvistunut luottamus omiin kykyihin ja aavistuksiin jäi kurssilta elämän eväiksi." 

- Arto, atrologi, timpuri

 

" Ihan pakko jakaa tämä into ja onnellisuus! Olin tänään Tuijan luona koulutuksen aloitustapaamisessa. ?Nyt vaan jokin meni vihdoinkin tähän jääräpäähänkin perille ja jotain hienoa tapahtui. Oivallus/ portti aukeni … ja yes!!!? Olen ”huumaantunut”, iloinen, onnellinen .. sanat ei riitä  Mies kysyi kotiin päästyäni: ”Mitä sulle nainen on tapahtunut?” Imuroiminenkin kulki kuin tanssi! "

 

” Tuija on aivan loistava opettaja ja lämmin ihminen! Hänellä on omia ideoita ja näkemyksiä, joita hän rohkeasti käyttää, mutta koskaan hän ei tuputa näkemyksiään “yleisinä totuuksina”. Tuijan harjoitukset ja hänen antamansa palaute ovat todella kannustavia. ”

– Petra Hietalahti

 

TYHY/ HYVINVOINTIRYHMÄT:

" Mindfulness/rentoutusilta oli todella miellyttävä kokemus. Sinulla Tuija on ihanan lempeä ja rentouttava ääni. Itse tilakin on upeasti ja tunnelmallisesti sisutettu, rauhoittava ilmapiiri. Oli ihana rentoutua ja sen jälkeen vielä vaihtaa tuntemuksia muiden kanssa. Itse sain hyviä ohjeita ja vinkkejä kotiinvietäväksi, arjessa käytettäväksi. Suosittelen lämpimästi näitä iltoja, niissä voimaantuu ja saa omaan elämään erilaisia läsnäolon vinkkejä ja rentoutuskeinoja. Kiitos vielä kerran ihanasta illasta <3 Tulen toistekin! "

-Soile

 ” Oli tapahtuman aihe mikä tahansa – Tuijan tilaisuuksien jälkeen olo on aina hyvä, rentoutunut ja positiivinen. ”

 - Johanna, kotiäiti

” Kiitos Tuija oikein miellyttävästä tapahtumasta sain siitä paljon ajattelemisen aihetta.”

" Kiitos Tuija taas niin hienosta illasta. Kiitos sinulle että jaksat tehdä tätä työtä. "

" Lämmin kiitos Tuija vielä kerran, kannatti tänään tulla tilaisuuteesi. Oli hieno kokemus ja tuntui että sain moneen mieltä askarruttaneeseen kysymykseen jo nyt vastauksia. " 

 

YKSILÖ-/PARITERAPIA TAI KRIISIKESKUSTELUAPU:

" Parisuhteeni päättyi yllättäen eroon, joka parin päivän kuluttua muuttui asumuseroksi. Tuijan kanssa oli helppo pohtia sitä, että mitä tämä tapahtuma minulle merkitsee. Pääpaino oli nykytilanteen kartoituksessa, omien tunteiden tiedostamisessa, sekä voimavarojen etsimisessä.

Tuija haastoi minua miettimään rehelisesti niitä mahdollisia vaihtoehtoja, joita parisuhteeni tulevaisuuden suhteen voi olla. Sain myös neuvoja siihen, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun itse vielä toivon suhteen jatkuvan. Tästä olen erittäin kiitollinen!

Keskustelun ansiosta sain selkeyttä ja ymmärrystä sekä itseäni, omia toiveitani ja kumppaniani kohtaan. "

 - Nainen 32-vuotta

 

" Tämän päiväisellä käynnilläni sain lukuisia uusia oivalluksia ja energiaa. 
Sitä saa mitä tilaa … ja Tuija toimittaa ne :) "

- Jouko

 

" Kiitos Tuijalle ihanasta skype-keskustelusta <3 ! Oikeita oivalluksia antavia kysymyksiä, vau! Sain vahvistusta ajatuksilleni sekä rohkeutta astua eteenpäin omalla polullani. Keskustelusta jäi todella hyvä mieli. Kiitos, Tuija! "

- Minna  


" Tuijan luona käynti on hyvin selkeyttävää ja voimaannuttavaa. Olen saanut korvaamatonta apua Tuijalta loppuunpalamiseni hiilloksilta eteenpäin suuntautumiseen… ja matka jatkuu! Tuijan hoito on täynnä vahvistavaa energiaa, rakkautta ja lempeää asioiden mittasuhteiden tulkintaa laajalla näkemyksellä. Tuija on hoitajana erittäin turvallinen ja luotettava, hän tekee työtään sydämensä suuren lämmön kautta. "

- Saara

" Kiitos Tuija vahvistavasta ja ymmärrystäni avaavasta konsultaatiosta! Siitä oli todellista apua! Kiitos vielä kerran! Olet tosi hyvä :) "

- Kaisa

" Kiitos eilisestä ihanasta rauhallisesta ajasta sinun luonasi. "

 

" Fyysinen välimatkamme on pitkä, joten tyttären kohdatessa akuutin kriisin puhelimet olivat kuumina. Tuija tuli avuksi skypellä. Hänen kanssaan tytär sai puhua tilanteen aktivoimia tunteita ja menneisyyden pelkoja. Tapahtumien, ihmisten erilaisuuden ja omien tunteiden sanoittaminen ulkopuoliselle aikuiselle oli hänelle uusi ja hyvä kokemus. Itsetuntemus lisääntyi ja toi mielenkiinnon tutkia isoa asiaa: kuka minä olen? 

Tuijan apu tuli tarpeeseen myös äidille, sillä huoli alkoi kasvaa liian suureksi. Vaikka äitinä ja tyttärenä keskustelemme joistakin arjen vaikeista tilanteista, välillä äiti on jäävi. Molemmat saimme apua omaan tilanteeseemme ja eritoten luottamusta tulevaisuuden suhteen.

Elämässä mennään aina eteenpäin -kasvetaan ja voimistutaan kaikki! Kiitos avustasi Tuija! "

- Äiti, ja tytär 24v.

 

 

asiakaskokemukset-
NLP koulutukset: