Tuija Orelma

Terapeutti, kriisityöntekijä, kouluttaja

Ota yhteyttä

terapia ja kriisikeskusteluapu yksilöille ja pareille
vuorovaikutus- ja hyvinvointikoulutus, esimiesvalmennus

Esimiestyö ja johtaminen

Kilpailukykyinen yritys pohjaa vahvaan ja valmentavaan johtajuuteen. Työelämän käytännöt uudistuvat nopeasti. Samalla kiire ja paine voivat haastaa työyhteisön toimintakykyä. Menestyminen jatkuvan muutoksen keskellä edellyttää niin esimiehiltä kuin henkilöstöltäkin uudenlaista aloitekykyä ja itsensä johtamista.

 

Tarraa kiinni työelämän uusista tuulista. Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen valmennus ja NLP-mallit avaavat uusia näkökulmia ja työkaluja työntekoon ja johtamiseen sekä työyhteisön hyvinvointiin. Räätälöity koulutus- ja kurssitarjonta tukee esimiehiä ja työntekijöitä omien vahvuuksien kiteyttämisessä, erilaisuuden hyväksymisessä ja hyödyntämisessä sekä ammatillisessa ja henkilökohtaisessa kehityksessä. Monivuotisen yrittäjä- ja esimieskokemukseni kautta  tunnistan tehokkaasti työyhteisöjen haasteet. Luovat menetelmät sekä terveys- ja sosiaalialan ammattitaidon monipuolinen hyödyntäminen auttavat ratkomaan ristiriitoja ja tukevat muutosprosesseissa. 

Ratkaisuja tilanteeseen kuin tilanteeseen

Tarjoan laadukkaita terapia-, valmennus- ja koulutuspalveluja arjen eri tilanteisiin. Monipuolisten menetelmien ja yksilöllisen kohtaamisen kautta saat ratkaisuja eri elämäntilanteisiin ja elämäniloa muutosten keskelle. Kauniit ja tunnelmalliset vastaanottotilani sijaitsevat Tampereen keskustan kupeessa, Järvensivussa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä! Tutustu palvelutarjontaan täällä!