Tuija Orelma

Terapeutti, kriisityöntekijä, kouluttaja

Ota yhteyttä

terapia ja kriisikeskusteluapu yksilöille ja pareille
vuorovaikutus- ja hyvinvointikoulutus, esimiesvalmennus

Ihmissuhteet ja perhetyö

Ihmissuhteet ovat tärkeä voimavara, joita usein koetellaan arjen sykkeessä. Erilaiset ihmissuhdesolmut, menetykset ja yksin jääminen haastavat, mutta luovat meille myös mahdollisuuksia muutokseen. Pitkäikäinen parisuhde ja tasapainoinen perhedynamiikka edellyttävät erilaisten odotusten ja tarpeiden yhteen sovittelua ja toimivaa vuorovaikutusta. Joskus elämä vie myös erilleen, mutta erostakin voi selvitä.

 

Älä jää yksin ihmissuhdehuolien keskelle. Keskusteluapu, asiantunteva ohjaus sekä ratkaisu- ja voimavarakeskeiset terapiamenetelmät auttavat ja tukevat tulehtuneissakin tilanteissa. Kokemukseni niin terapia- kuin aikuissosiaalityöstä sekä lapsi- ja nuorisotyöstä takaavat nopean ja asiantuntevan avun ihmissuhdesolmujen ennaltaehkäisyssä ja kriisitilanteissa. Voit tulla avun ääreen yksin, pariskuntana tai perheenä. Yksilö- ja pariterapian ohella tarjoan vanhemmuuden tukea lasten ja nuorten kasvatuskysymyksissä. 

Ratkaisuja tilanteeseen kuin tilanteeseen

Tarjoan laadukkaita terapia-, valmennus- ja koulutuspalveluja arjen eri tilanteisiin. Monipuolisten menetelmien ja yksilöllisen kohtaamisen kautta saat ratkaisuja eri elämäntilanteisiin ja elämäniloa muutosten keskelle. Kauniit ja tunnelmalliset vastaanottotilani sijaitsevat Tampereen keskustan kupeessa, Järvensivussa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä! Tutustu palvelutarjontaan täällä!