Tuija Orelma

Terapeutti, kriisityöntekijä, kouluttaja

Ota yhteyttä

terapia ja kriisikeskusteluapu yksilöille ja pareille
vuorovaikutus- ja hyvinvointikoulutus, esimiesvalmennus

Motivaatio ja jaksaminen

Oma jaksaminen on hyvän arjen perusta. Kiireinen elämänrytmi, ympäristön vaatimukset ja liiallinen stressi syövät helposti voimia ja motivaatiota. Elämänmuutosten tai kaoottisen arjen keskellä oma hyvinvointi on koetuksella. Ilo ja positiivisuus kuuluvat kuitenkin kaikille. Omien vahvuuksien ja voimavarojen tunnistaminen sekä uudet ideat ja innostavat tavoitteet rohkaisevat eteenpäin.

 

Omaa hyvinvointia kannattaa vaalia. Aidosta ja lämminhenkisestä yksilö- ja ryhmävalmennuksesta tai -terapiasta saat työkaluja kaoottisenkin arjen hallintaan ja itsetuntemuksen kehittämiseen. Opit hyödyntämään omia vahvuuksiasi, asettamaan innostavia tavoitteita ja löytämään iloa ja energiaa arkeesi. Menetettyä motivaatiota voit myös tulla metsästämään monipuolisen kurssitarjontani parista. Tarjolla on laaja valikoima muun muassa itsetuntemukseen ja oman elämän hallintaan soveltuvia kursseja.

Ratkaisuja tilanteeseen kuin tilanteeseen

Tarjoan laadukkaita terapia- ja koulutuspalveluja arjen eri tilanteisiin. Monipuolisten menetelmien ja yksilöllisen kohtaamisen kautta saat ratkaisuja eri elämäntilanteisiin ja elämäniloa muutosten keskelle. Kauniit ja tunnelmalliset vastaanottotilani sijaitsevat Tampereen keskustan kupeessa, Järvensivussa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä! Tutustu palvelutarjontaan täällä!