Tuija Orelma

Terapeutti, coach, kouluttaja

Ota yhteyttä

Ratkaisukeskeinen terapia ja kriisikeskusteluapu yksilöille ja pareille
vuorovaikutus- ja hyvinvointikoulutus, esimiesvalmennus

PalvelutYksilöterapia ja -esimiesvalmennus

Yksilöterapiassa voit työstää elämän eri osa-alueita henkilökohtaisessa ohjauksessa. Ratkaisu- ja voimavarakeskeisessä terapiassa pyritään nimensä mukaisesti löytämään olemassa olevat voimavarat ja keinot miten päästä pulmallisesta tilanteesta eteenpäin. Kriisikeskustelutuki palvelee, kun tarvitset ulkopuolista ammatillista kuuntelijaa ja tukea erilaisissa elämäntilanteissa. Matalan kynnyksen palvelu on avoin kaikille: voit tulla ilman lähetettä, silloin kun haluat jutella mieltä painavista asioista tai kaipaat uusia ideoita tai näkökulmia tilanteeseesi.

Esimiehille tukea on saatavilla johtamiseen psykologisesta näkökulmasta sekä itsensä johtamiseen. Myös oman osaamisen vahvistaminen ja uusien asioiden ideointi voi olla hyödyllistä ammattilaisen ohjaamana.hyvinvointiryhmät

Ryhmissä hyödynnetään mm. eri ratkaisu-, voimavarakeskeisiä- sekä toiminnallisia menetelmiä ja -tekniikoita. Tarjolla on mm. työhyvinvointi-, mindfulness- ja rentoutusryhmiä sekä pariskunnille tarkoitettuja "virtaa välillemme"-kursseja tai parisuhdeiltoja.  

Avoimet hyvinvointitapahtumat löydät täältä sekä Facebookissa sivulta Tuija Orelma- Aitoja kohtaamisia.

Ota yhteys ja kysy tarjous hyvinvointiryhmistä ja tapahtumista työyhteisösi tai yrityksesi tarpeisiin.koulutukset ja luennot

Kursseilta saat uutta intoa ja työkaluja arkeesi.  Tarjonnasta löydät valikoiman koulutuksia niin henkilökohtaiseen kasvuun kuin työyhteisöjen kehittämiseksi.

Suosituilla LevelUP™ -kursseilla sekä eri NLP-koulutuksissa kehityt mm. itsetuntemuksessa ja vuorovaikutusosaamisessa sekä vahvistat omaa potentiaaliasi. 


Lisätietoja tulossa olevista kursseista löydät täältä.

Seuraa myös Facebookissa ja saa tiedot tuevista kursseista, koulutuksista ja muista tapahtumista sivulta Tuija Orelma- Aitoja kohtaamisia.Parisuhdeneuvonta ja ohjaus erotilanteessa

Parisuhdeneuvonnasta sekä pariterapiasta saatte keskusteluapua, ratkaisumalleja ja tukea niin kriisitilanteisiin kuin niiden ennaltaehkäisyyn. 
Solmuja parisuhteessa® -parineuvonta antaa tilaa käsitellä oman suhteen haasteita ja selvitellä ajatuksia. 

Ero-ohjauksesta löydät apua uuden elämäntilanteen kynnyksellä ja voit terapeuttisesti käsitellä omaa eroasi sekä sitä, miten tästä eteenpäin.

 Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Seuraa ja löydä mahdolliset luennot, ryhmät ja muut tapahtumat facebookista sivulta Tuija Orelma- Aitoja kohtaamisia

Hinnasto

(Hinnat sis. alv. 24%)

Terapia, kriisikeskusteluapu tai konsultaatio

45 min 75 €

60 min 88 €

90 min 132€

Coaching/ Esimiesvalmennus/ yksilötyönohjaus

90 min 132 €

Pariterapia

90 min 132 €

 

Maksutavat: Paikanpäällä käteis- tai korttimaksu. Ennakkomaksuna laskulla, pyydä aikaa varatessa. 

Solmuja parisuhteessa® –parineuvonta

Sisältää 8 tapaamiskertaa, n.1,5-2h/krt. 
HInta vain 475€x2  / pariskunta .
Kirja ja työkirjat molemmille yhteensä 50€.

Miespuolinen koulutettu vertaisohjaaja työparina 8 kerran prosessissa +330€


Keskusteluapua myös puhelimitse/ skypen välitykselllä. Ennakkomaksu laskulla 50€/30min, 75€/ 45min. Kriisiaikoja myös nopealla aikataululla ilta-aikoina ja lauantaisin.