Tuija Orelma

Terapeutti, sosionomi, kouluttaja

Ota yhteyttä

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ja kriisityö, parisuhde- ja perheohjaus.
vuorovaikutus- ja hyvinvointikoulutus, esimiesvalmennus

PalvelutYksilöterapia ja -esimiesvalmennus

Yksilöterapiassa voit työstää elämän eri osa-alueita henkilökohtaisessa ohjauksessa. Ratkaisu- ja voimavarakeskeisessä terapiassa pyritään nimensä mukaisesti löytämään olemassa olevat voimavarat ja keinot miten päästä pulmallisesta tilanteesta eteenpäin. Kriisiapu- ja keskustelutuki palvelevat, kun tarvitset ulkopuolista ammatillista kuuntelijaa erilaisissa elämäntilateissa. Matalan kynnyksen palvelu on avoin kaikille: voit tulla ilman lähetettä, silloin kun haluat jutella mieltä painavista asioista tai kaipaat uusia ideoita tai näkökulmia tilanteeseesi.

Esimiehille tukea on saatavilla johtamiseen psykologisesta näkökulmasta sekä itsensä johtamiseen. Myös oman osaamisen vahvistaminen ja uusien asioiden ideointi voi olla hyödyllistä ammattilaisen ohjaamana.hyvinvointiryhmät

Ryhmissä hyödynnetään mm. eri ratkaisu-, voimavarakeskeisiä- sekä toiminnallisia menetelmiä ja -tekniikoita. Tarjolla on mm. työhyvinvointi-, mindfulness- ja rentoutusryhmiä sekä pariskunnille tarkoitettuja "virtaa välillemme"-kursseja tai parisuhdeiltoja.  

Avoimet hyvinvointitapahtumat löydät täältä 

Ota yhteys ja kysy tarjousta hyvinvointiryhmistä ja tapahtumista oman työyhteisösi tai yrityksesi tarpeisiin.koulutukset ja luennot

Kursseilta saat uutta intoa ja työkaluja arkeesi.  Tarjonnasta löydät valikoiman koulutuksia niin henkilökohtaiseen kasvuun kuin työyhteisöjen kehittämiseksi.

Suosituilla LevelUP™ -kursseilla sekä eri NLP-koulutuksissa kehityt mm. itsetuntemuksessa ja vuorovaikutusosaamisessa sekä vahvistat omaa potentiaaliasi. Koulutukset palvelevat loistavasti myös esimiehiä ja johtajia sekä eri alojen asiantuntijoita.
Lisätietoja tulossa olevista kursseista löydät täältä.Parisuhde- ja perheohjaus

Parisuhde- tai perheohjauksesta saatte keskusteluapua, ratkaisumalleja ja tukea niin kriisitilanteisiin kuin niiden ennaltaehkäisyyn. 
Solmuja parisuhteessa® -parineuvonta antaa tilaa käsitellä oman suhteen haasteita ja selvitellä ajatuksia. Ero-ohjauksesta löydät apua uuden elämäntilanteen kynnyksellä. Vanhemmuudentuki auttaa perhedynamiikan tasapainottamisessa ja vuorovaikutuksen haasteissa.

Lisäksi saatavilla on erillisiä tapaamisaikoja ja keskustelutukea nuorille oman elämän haasteisiin tai perhe-elämän muutoksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää eri parisuhde- ja perheohjauksista ja terapiasta. 

Hinnasto

(sis. alv. 24%)

Terapia, kriisiapu tai konsultaatio

45 min 75 €

60 min 88 €

Esimiesvalmennus

90 min 132 €

Parisuhde- ja perheohjaus

90 min 132 €

 

Solmuja parisuhteessa® –parineuvonta

Sisältää 8 tapaamiskertaa, 1,5-2h/krt. Kirja ja työkirja molemmille.
HInta vain 440€x2  / pariskunta
Lisäohjauskerrat 110€ / tapaaminen.

Miespuolinen koulutettu vertaisohjaaja työparina 8 kerran prosessissa +330€


Keskusteluapua myös ajanvarauksetta palvelunumerostani. Vastaan aina, kun voin. Ma–Su klo 16–20

Soita 0600-309800
(2,33e/min+pvm)