Tuija Orelma

Terapeutti, kriisityöntekijä, kouluttaja

Ota yhteyttä

terapia ja kriisikeskusteluapu yksilöille ja pareille
vuorovaikutus- ja hyvinvointikoulutus, esimiesvalmennus

Uusi suunta ja elämänmuutokset

Aika ajoin on tarpeellista uudistua. Elämänmuutokset voivat olla suunniteltuja tai yllättäviä. Elämän risteyksissä askelvalinnat pitää kuitenkin punnita uudelleen. Odottamatonkin muutos voi olla mahdollisuus, jos siihen uskaltaa heittäytyä. Muutoksen hetkellä omat haaveet, vahvuudet ja voimavarat on hyvä huomioida.

 

Uuteen suuntaan uusin voimin. Tarjoamani ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapia ja -valmennus sekä kurssit antavat sinulle uutta draivia ja tukea muutosten eri vaiheisiin. Ongelmien kanssa piehtaroinnin sijaan löydät toivotun tavoitteen sekä tuen ja keinot siihen pääsemiseksi. Luovat menetelmät ja kannustava yksilö- tai ryhmävalmennus mahdollistavat näkökulmien lempeän täystuuletuksen. Kaipasitpa sitten apua elämänmuutoksiin tai jotain ihan uutta, saat valmennuksesta rohkeutta valintoihisi, uusia ideoita sekä iloa muutosprosessiin.

Ratkaisuja tilanteeseen kuin tilanteeseen

Tarjoan laadukkaita terapia-, valmennus- ja koulutuspalveluja arjen eri tilanteisiin. Monipuolisten menetelmien ja yksilöllisen kohtaamisen kautta saat ratkaisuja eri elämäntilanteisiin ja elämäniloa muutosten keskelle. Kauniit ja tunnelmalliset vastaanottotilani sijaitsevat Tampereen keskustan kupeessa, Järvensivussa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä! Tutustu palvelutarjontaan täällä!